Test af iPhone og iPad skins fra Tezzo.dk

iPhone med tezzo skin

Jeg har modtagetet sæt skins til iPhone og iPad i carbon-look fra de flinke fyre i Tezzo.dk

Skins beskytter din iPhone og iPad samtidig med, at den ser godt ud. Disse skins fås i mange forskellige looks – tjek dem ud på www.tezzo.dk og find din favorit. Carbon looket er jeg meget positivt overrasket over – jeg troede, at det blot var et print i carbonlook, men der er en fin carbon struktur i folien. Se nærbilledet nederst i dette indlæg, for at se strukturen. Der er også en skærm-beskytter til iPhone med i pakken, så man undgår ridser.

Jeg har monteret dem på min iPhone og iPad, og det ser godt ud. Monteringen er til at have med at gøre, så længe man er lidt tålmodig. Da tålmodighed ikke altid er min stærkeste side, når det gælder udpakning, montering og test af gadgets, så måtte jeg bruge et par forsøg på at få det til at sidde rigtigt. Heldigvis kan man løfte det op og placere det igen, hvis der er behov for det. Udskæringerne passer perfekt til huller og knapper, og gør det lettere at få det hele til at passe. Og selvfølgelig er æble logoet også skåret ud 🙂

Den eneste ulempe jeg har oplevet er hullet ved lys-sensoren på iPad – det virker som om, at diameteren på hullet er lidt for lille, da skærmen på iPaden pludselig blev meget mørk, og når jeg lige løftede skin’et af, så blev lysstyrken i skærmen kraftigere igen. Det må være fordi, hullet i toppen af skin’et skygger lidt for lys-sensoeren på iPad.

Man skal lige vænne sig til, at der sidder et lille ekstra lag uden på iPhone – jeg plejer lige let at kunne slå lyden til og fra med tommelfingeren, men pga. den ekstra tykkelse, skal jeg lige være lidt mere opmærksom. Det er et spørgsmål om lige at vænne sig til det.

Alt i alt er det en super måde at beskytte sine dyrebare æble-gadgets på, og få dem til at skille sig lidt ud, så de ikke ligner alle de andre iPhones og iPads derude.

Besøg www.tezzo.dk og se de forskellige løsninger.

Jeg har taget et par billeder, så I kan se, hvordan det ser ud:

Hvad er er der i pakken?
Der er både folie, en lille klud og en beskytter til skærmen med i pakken med iPhone skins.
Strukturen i Tezzo carbon skin
Strukturen i Tezzo carbon skin
iPhone med tezzo skin
iPhone med tezzo skin
Udskæringerne passer perfekt
Udskæringerne passer perfekt
iPad med carbon skin
iPad med carbon skin
«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *