iPhone 4 retro cover – regnemaskine og retro-game (bip-bip-spil)

Iphone 4 møder bip-bip-spil og lommeregner – der er mange seje muligheder, hvis du leder efter et cover til din iPhone 4, men de her er nogle af de fedeste, jeg har set. Nu er jeg så gammel, at jeg har brugt en del tid på bip-bip-spil, i mine unge dage, så gensynsglæden var stor, da jeg så coveret til telefonen. Bip-bip spillet som der på det ene cover er det legendarisk Octopus, der kom i 1981 fra Nintendo Game&Watch. I spillet er man dykker, der skal undgå den store blæksprutte i jagten på at tømme skattekisten på havets dyb.

Skal du have det sejeste retro-cover, så klik på din favorit herunder – de koster begge 99,-/stk.:

LommeregnerBip-bip-spil

Der er næsten dømt smile-garanti hos alle os der kan huske bip-bip-spil og de gammeldags lommeregnere – dengang i 80erne kunne en lommeregner kun vise tal, det med grafer og alt det andet nye lir er ikke noget vi brugte dengang. Kunne vi lægge sammen og trække fra, så var vi glade :o)

Hvis jeg nu siger Donkey Kong, er der nok mange, der også husker det som det fedeste bip-bip-spil fra dengang – der var to skærme på bip-bip-spillet som man åbnede i det orange kabinet, og så kunne en figur hoppe fra den ene skærm til den anden. Det var det vildeste shit dengang. Donkey Kong kom i 1981 som arcadespil, og var en af pionererne inden for platformspil.

Vil du tage en tur ned af memory-lane, så tjek lige den her side fyldt med nostalgi – klik på det spil, du gerne vil spille – og vupti, så er du tilbage i 80’erne: Pica-pic – men pas på, det er ligesom i gamle dage, den ene time tager den anden, og her løber du ikke tør for batteri (medmindre du sidder med en bærbar uden lader i selvfølgelig :o)

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *