Parrot AR Drone 2.0 – TILBUD pris DKK 2.550,-

Parrot AR Drone 2.0 er et fjernstyret videokamera, som du styrer med din smartphone eller tablet. Parrot AR Drone 2.0 er videreudviklingen af Parrot AR Drone – en fantastisk quadrokopter, altså en slags helikopter, men med 4 propeller i stedet. Du styrer din Parrot AR drone 2.0 med din smartphone eller din tablet, så nu kan du med din iPhone, iPad, Android telefon osv. styre din Parrot AR drone lige derhen du vil (såfremt du ikke krænker lovgivningen mod privatlivets fred – eller bliver opdaget …) og på din smartphone se det, som kameraet i Parrot AR drone 2.0 ser, det streames nemlig fra kameraet og ned på din telefon eller tablet.

Hvordan ser dit hus ud oppefra?

Det og mange andre spørgsmål kan du få besvaret med en Parrot AR drone 2.0 – det er bare at trykke på knappen “take off” og så letter den, og din styring er bare at vippe din telefon til siderne – superlet og når du så skal lande igen, så trykker du bare på knappen “land” og så lander den selv. Det sværeste ved fjernstyrede ting, som kan flyve har traditionelt set altid været start og landinger. Det er nu løst med to knapper: “take off” og “land” – så nu letter og lander den selv, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: nemlig at styre din Parrot AR drone 2.0 lige derhen, hvor du gerne vil lege spion og så se hvad kameraet ser.

Tjek videoen med Parrot AR Drone 2.0:

Spil mod dine venner

Du kan oven i købet spille spil med den – og har din kammerat også en Parrot AR drone 2.0 kan I spille mod hinanden. Download systemets spil-apps og du er klar til endnu mere underholdning. Der er to “karosserier” med til den – et til de steder, hvor du har stor risiko for at flyve ind i ting (så får den nogle beskyttelsesrammer på, så det virker lidt som en radiobil). Og så en mere strømlinet version, til flyvninger, hvor terrænet tillader det.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *