Loungeball – TILBUD pris fra DKK 1.495,-

LoungeballHer er lyset til den mest romatiske picnic på stranden en sen aften med din udkårne. Den er også superfed til hjemmet, hvor den kan give et specielt lys og stemning.

Loungeball er vandtæt

Loungeball er en LED lampe,som lyser i 8 timer på en opladning. Den er vandtæt, så du kan tage den med ud i vandet, hvis din romantiske aften ender med en gang skinny-dipping :o)

Når den nu er vandtæt kan Loungeball selvfølgelig også bruges som lys i swimmingpoolen eller bare på terassen, hvor du ikke behøver bliver bekymret, hvis det begynder at regne – Loungeball lyser bare videre uden at tage skade af vandet. Med andre ord: perfekt til den danske sommer :o)

Fjernbetjening og farveskift

Der følger fjernbetjening med, og med den kan du selvfølgelig tænde og slukke for Loungeball – men udover det kan du også ændre lystes farve. Du kan vælge mellem hvid, rød, grøn, blå, lilla og lyseblå. Du kan dæmpe lyset og bruge den indbyggede time- og fadefunktion.

Ingen ledninger

Da Loungeball er trådløs, kan du placere den hvor du vil – der er ikke en ledning at tage hensyn til, som kommer i vejen og som skal gemmes bag et panel eller i en kabelbakke. Det giver mange muligheder for placering, og det gør det også utroligt let at flytte den fra et sted til et andet.

Specifikationer

Diameter: 30 eller 40 cm.
Strøm: genopladeligt lithium batteri
Materiale: PE plast (UV bestandigt)
Priser: Ø30 cm: DKK 1.495,- / Ø40 cm: DKK 1.695,-

Du kan også få den i firkantet version – så hedder den bare Loungecube i stedet for Loungecube. Loungecube er også vandtæt, lavet i PE plast osv. Eneste forskel er faktisk formen – Loungecube kan også skifte farve og fjernbetjenes.

Se flere billeder af Loungeball:

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *