Sliders grillspyd – pris DKK 165,-

grillspyd sliderEr du som jeg rigtig glad for at grille en varm sommerdag, så har du sikkert også lavet dine egne grillspyd med pinde købt i et supermarked. Den slags grillspyd fungerer principielt ganske ok, men jeg synes ofte de er svære at vende, for alt fyldet bliver siddende og pinden drejer bare rundt, når jeg drejer grilspyddene. Og så er der jo lige bøvlet, når alt fyldet skal af igen – der er en gaffel en god hjælp, men ofte flyver fyldet af og lander på terrassen i stedet for på tallerkenen (vores hund synes det er fantastisk, men jeg er ikke helt så begejstret). Jeg er åbenbart ikke den eneste, da nogle friske fyre fra Quirky (som er producenten af Slider grillspyd) har sat Sliders grillspyd i produktion. Sliders grillspyd har tænkt på alt det irriterende ved almindelige grillspyd, og har taget højde for at man skal kunne vende sine grillspyd og det skal være let at få det af pinden.

Løsningen er ret simpel, når man ser den: et grillspyd har to pinde og så en top, der kan skubbes ned over pindende, og dermed i ro og mag skubber dit grillspyd indhold pænt ned på tallerkenen, i stedet for at det risikerer at lande på terrassen.

Slider grillspyd er perfekte til alle slags grill – så uanset om du bruger gasgrill som jeg selv gør, eller om fyrer med kul, så er Slider grillspyd med til at sikre dig nogle gode grillaftener. Så håber vi bare at sommeren i år bliver varm og solrig, så vi kan få fyret op i grillen :o)

Et par facts om disse smarte grillspyd:

  • 36 cm. lange
  • Der er fire grillspyd i en pakke
  • Håndtag og toppen er varmeafvisende, så du ikke brænder nallerne
  • De kan tåle en tur i opvaskemaskinen

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *