SUP board fra Red Paddle – pris DKK 7.195,-

SUP board red paddle
SUP board red paddle
Et oppusteligt surfbræt ..?!? Jeps, det er lige hvad dette SUP board fra Red Paddle er – og det er ikke bare som dit standard oppustelig-delfin-badedyr, det her er et seriøst board som ikke kun er legetøj, men som ogås kan bruges seriøst. SUP board fra Red Paddle kan bruges både i den brede å, på søen og så selvfølgelig i havet. SUP står for “stand up paddle” og som navnet antyder, så står du op, når du bruger dette Red Paddle board (der er nok ikke nogen der kommer og stopper dig, hvis du sidder ned på dit board, men det er nu engang lavet til, at du kan stå på det).

I Danmark har jo vi jo traditionelt set ikke de store surfer-traditioner, windsurfing er nok det tætteste vi kommer på det, og så er kite-surfing ved få godt fat i de danske friluftsmennesker. Men ikke alt behøver være “action-packed”, som surfing, kitesurfing osv. Med boardet fra Red Paddle kan du komme ud i den friske luft uden adrenalinen behøver tæske rundt i kroppen på dig. Tag din Red Paddle med til stranden – du kan imponere tøserne lidt, hvis der er et par bølger, og hvis ikke så kan du lege gondoliere (det kaldes dem, der styrer gondolerne i Venedig), og sejle tøserne rundt på en romantisk sejltur. Du kan også bare selv plaske rundt med boardet og nyde den danske sommer (hvis der nogensinde kommer sådan en …) – eller du kan tage dit board med på ferie, det fylder ikke voldsomt meget, når det ikke er pustet op, så det er bare at smide det ind bag i bilen, når turen går sydpå.

Der følger en pumpe med til SUP boardet fra Red Paddle, så du let kan puste det op – her kan du se en video, der viser, hvor let det er at puste op:

Her er lige et par videoer mere:

Selvom det er bygget til vand, så er der nogle, der bruger det på sne – det slider dog meget mere på boardet, så skal du beholde det længe, anbefales det ikke at bruge det på andet en vandet.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *