Pakkekalender

Pakkekalenderen er for mange tidspunktet, hvor julemåneden for alvor skydes i gang. Man bliver aldrig for gammel til at stå op hver morgen i december og som det første lige tjekke pakken i pakkekalenderen. Modtageren af en pakkekalender får 24 små gaver hver dag indtil jul, og vil glæde sig over dem hver morgen. Med andre ord er en pakkekalender en succes for modtageren.

For giveren og indkøberen af en pakkekalender forholder det sig ofte lige modsat – der er selvfølgelig nogle, der synes, at det er superhyggeligt at skulle købe 24 pakker til sådan en pakkekalender, men ofte er det sådan, at det tager rigtig lang tid at finde pakkerne til kalenderen, og er der 2-3 stykker, der skal købes pakkekalender til, så er det mange små gaver der skal findes og købes. Det er dog som regel hele besværet værd, når man ser den glæde en pakkekalender bringer. For at gøre det hele meget lettere, kan man købe en færdig-lavet pakkekalender, så det hele bliver sendt hjem, og man ikke skal fare rundt i forskellige butikker for at købe gaver.

Lav en gratis pakkekalender til kæresten

Jeg har lavet en pakkekalender til min bedre halvdel, som ikke har kostet mig noget (eller næsten ikke noget, jeg brugte lidt bestikkelse for at blive hurtigere færdig).

Idéen er simpel: giv en parfumeprøve hver dag – sådan nogle som de har i Matas butikkerne. Min idé var så, at hun kunne prøve 24 forskellige i løbet af december og når hun havde været alle gaverne igennem, kunne hun vælge den parfume, hun synes bedst om, og så ville jeg købe den til hende. Det blev en stor succes og gav en hel del +point i bogen, så det kan klart anbefales Er budgettet helt stramt behøver du jo ikke give en parfume, men kan nøjes med de små prøver. Kvinder synes de vildt praktiske, for de fylder ingenting, og så kan de lige ligge i en håndtaske.

Det tog lidt længere tid end beregnet at få skaffet alle de parfumeprøver, da de hos Matas ikke deler rundhåndet ud af dem. Så de nærige butikker gav kun en enkelte og ellers fik jeg typisk 2 prøver pr. butik. Da jeg havde været i ca. 10 butikker og stadig manglede 8 gaver, måtte jeg ty til beskidte tricks og spurgte de søde piger i en Matas-butik om jeg ikke kunne købe nogle parfumeprøver.  Men det kunne ikke lade sig gøre, da de ikke må sælge dem. Jeg spurgte om de så ikke havde en kagekasse, jeg kunne donere nogle penge til, men det havde de ikke – til gengæld var de ret vilde med de flødeboller med marcipanbund, som blev solgt i chokoladebutikken, der lå på samme gade. Så jeg købte 10 flødeboller til dem, og så fik jeg fyldt min gavepose med de sidste parfumeprøver.

Dette tip til en gratis pakkekalender, fungerer både til mænd og kvinder – parfumeprøver findes til jo til begge.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *