Skylanders til Wii, PS3 og Xbox 360

Skylanders er det eneste spil hvor legetøjet bliver levende!

Jeg, som er en grand voksen mand, forstår fuldstændigt hvorfor børn og unge bliver fascinerede af Skylanders spillet. Det gør de fordi det er fantastisk, intet mindre!

Spillet består af en disk med spillet på, til hhv. Wii, PS3 og Xbox 360. Herudover skal man bruge Portal of Power, som er en platform, der er trådløst forbundet til til konsol og det er på Portal of Power du placerer dine Skylanders Giants Figurer eller de første figurer fra Spyros Adventure spillet.

Spillene forgår i et fantastisk gennemført univers, og der er både action, humor og steder hvor man skal bruge hjernen og logikken for at komme videre, man kan spille spillene alene, eller sammen med en ven, eller en kombination af disse.

Skylanders Figurerne

Figurerne bliver levende, på den måde forstået, at når du placerer en Skylander på Portal of Power, så er det den figur du spiller med inde i spillet, hvis figuren dør i spillet kan han ikke bruges længere før banen er gennemført eller genstartet, derfor kan det være ene god ide at have flere figurer fra samme element, det er nemlig også sådan at i de forskellige baner, har forskellige Skylanders fra bestemte elementer flere kræfter. Fx. kan det være at i bane 1 del 3 der har Skylanders fra liv elementet flest kræfter, men i bane 2 del 1 er det Skylanders fra Udød elementet der er “bedst”.

Skylanders har faktisk også en hjerne, man kan træne sine Skylandere, jo mere du spiller med en figur jo højere niveau får den, du kan desuden købe egenskaber med de guldmønter du samler gennem banerne. Hver Skylander kan kun købe ind for det den selv har samlet.

Der findes 2 Skylanders spil

Som du kan udlede af ovenstående, findes der på nuværende tidspunkt 2 Skylanders spil, det første hed Spyros Adventure og det netop udkomne spil hedder Skylanders Giants. Hvis du vil købe spillet er det vigtigt at du kigger efter Skylanders Giants Dansk, du kan læse mere om det ved at klikke her >> Men kort fortalt skyldes det den omfattende story telling der foregår i spillet, og det fungerer virkeligt godt på dansk.

Kompatibilitet

Det er sådan med figurerne at de nye Skylanders Giants figurer, kun virker til Skylanders Giants, og dig, der findes faktisk nogle Giants figurer der virker til begge spil, dette kan ses på siden af indpakningerne. De gamle figurer kan bruges i begge spil, og de kan endda tage deres optrænede færdigheder fra Spyros Adventure med over i Giants spillet. Det er ikke fordi producenten er ond at de nye figurer ikke kan bruges i det gamle spil, det skyldes at man har programmeret et spil med nogle figurer og deres egenskaber, hvis alle de nye figurer skulle være bagud kompatible, skulle producenten jo have opfundet de nye figurer, inden han lancerede det første spil, håber det gav mening 🙂

Brug Figurerne til alle konsoller

Figurerne virker til at konsoller, så hvis en har en Wii og har spillet med sine Skylanders i dette spil, så har han nok også kunnet give sin Skylander nogle udvidede egenskaber, og hvis han så tager sin Skylander med hen til en ven som har Skylanders til f.eks. Xbox, så kan kan han bruge figuren her, og den husker endda hvad han har trænet den til – det er virkeligt genialt!

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *