iPhone 4 test – nu med iOS 4.1

iphone-4-1Så er iOS 4.1 kommet for noget tid siden, og nu har jeg kørt med den version siden den udkom. Der er rettet en del i denne opdatering, den bedste rettelse i iOS 4.1 er nok Bluetooth rækkevidden, som nu er normal (som den burde have været fra starten), nu kan jeg tale i Bluetooth headset i min iPhone 4 uden forbindelsen hele tiden afbrydes, medmindre jeg klister telefonen fast på headsettet.

En anden ting der er ændret, er den funktion, der slukker for displayet, når telefonen holdes op til øret. I den gamle version var jeg ved at gå ud af mit gode skind (og ja, det var det gode skind jeg havde på den dag …), jeg snakkede med Sonny fra www.medlethed.dk og var irreteret over, at han hele tiden trykkede på tasterne på hans telefon, indtil det gik op for mig, at det var min spritnye iPhone 4 som lavede lydene. Ud til badeværelset og kigge i spejlet, når jeg talte i telefon, og ganske rigtigt: når telefonen blev drejet et par mm. i den forkerte vinkel, så var skærmen aktiv og jeg trykkede løs på tasterne med min kind. Dette er også rettet i den nye iOS 4.1.

Der er sikkert en masse andre ting, som er rettet med iOS 4.1, men ikke nogen jeg lige har lagt mærke til i hverdagen. Alt i alt kommer telefonen op på 4 stjerne med den nye opdatering – så har du en iPhone 4 og har ikke opdateret til iOS 4.1 endnu, så skynd dig at fyre op under iTunes og få toptunet din iPhone.

Læs den første test af iPhone 4 her, det er før iOS 4.1 opdateringen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *