52 Weeks of Kinky Pleasures – sex-spil med 52 kinky opgaver, pris DKK 139,-

Få endnu mere gang i dit sexliv med dette sex-spil. Sex-spillet indholder 52 kinky opgaver fordelt med 26 til hende og 26 til ham. Alle opgaverne i sex-spillet er lavet som skrabelodder, så der kan ikke snydes på forhånd og lures i opgaverne 😉 Denne udgave af sex-spil er den kinky udgave, og dermed den frækkeste version. Den findes også som 52 Weeks of Naughty Nights og som 52 Weeks of Romance, som er lidt blidere udgaver, til dem der måske ikke er helt så fremme i skoene på lagenet.

Nu hedder sex-spillet godt nok 52 weeks of Kinky Pleasures, men det er jo lidt ligesom med en jule-chokolade-kalender; man kan jo godt komme til at åbne et par ekstra låger, så man kommer lidt foran … Og på samme måde kan du med sex-spillet 52 Weeks of Kinky Pleasure jo speede processen lidt op, så spillet kun varer 52 dage 😉 Når de 52 opgaver er vel overståede, kan man jo finde sine favoritter frem og spille lidt videre resten af året.

Et sex-spil kan være lige hvad et forhold trænger til, hvis det er blevet til for meget “sovs og kartofler” i soveværelset, eller der bare ikke er nogen aktivitet i soveværelset overhovedet. Med et sex-spil skal man jo bare følge spillets regler, så selvom opgaverne nogle gange kan virke skøre og fjollede, kommer du og din partner tættere på hinanden, og opdager måske helt nye sider af jer selv. Mange gange skal der bare et lille skub og en fræk oplevelse til, for at åbne helt nye døre. Og hvem ved, hvad der gemmer sig bag den næste dør i jeres forhold ..? Sex-spillet koster kr. 139,-. Det er en lille pris at betale for nye oplevelser og for måske at puste liv i et lidt sløvt forhold. Alternativt kan man bruge en parterapeut, men der varer kr. 139,- ikke ret længe …

Med andre ord er sex-spillet 52 Weeks of Kinky Pleasures er knald-godt køb (hvis du forstår sådan en lille en ;-))

Mere info

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *