Test af Wi-Fi badevægt fra Withings

Wi-Fi badevægt test
Wi-Fi badevægt test
I den store sommerkonkurrence, var det Mikkel Mols Nissen der løb med hovedpræmien. Mikkel valgte en Wi-Fi badevægt, og han har skrevet en lille test af Wi-Fi badevægten.

Der kommer en ny konkurrence i november, som bliver i samme stil som den store sommerkonkurrence. Det er jo lidt sjovere, når man selv har indflydelse på, hvad det er for en præmie, man vinder :o)

Uden yderlig intro bringer vi testen af WiFi badevægten her:

Withings badevægt:

Efter lidt ventetid og rigtig meget spænding kom pakken omsider med min gevinst. Jeg glædede mig som et lille barn til juleaften, den indre drengerøv var klar til nye gadgets!

Da jeg åbnede pakken/flåede pappet op var der et fint lille skilt fra producenten og en tre siders folder om hvordan den skulle bruges og det var så det. Jeg læste den og fulgte den step by step. Ingen problemer overhovedet. Den får forbindelse til det trådløse internet når den sættes til computeren og der er ikke noget med at skulle gætte sig frem til noget, det hele står på den lille folder man får med.

På vægten er der klistret et skilt på med en hjemmeside som man skal lave en bruger på, så det gjorde jeg så. Den spørger om en masse ting bl.a. hvad du vejer(?!?!) og din højde, alder osv. Og så er du sådan set i gang. Vægten holder selv styr på hvem i familien det er der står oppe på den og det lille display på vægten fortæller dig hvad du vejer, mens fedtprocent osv. Står inde på hjemmesiden. Den putter det hele i grafer og du kan sætte dig mål for hvad du vil opnå som f.eks. et vægttab. Så hvis du nogensinde bliver spurgt hvad du vejede den syvende marts sidste år så hopper du bare ind på nettet og tjekker.
Den kan have op til ti brugere med hver deres bruger på internettet og den gør det meget nemmere at se om du rent faktisk har tabt dig, da den ikke kun viser din vægt og dit BMI men også din fedtprocent, hvilket er ret smart til folk som træner, er på diæt eller bare interessere sig for hvad de vejer.

Jeg er rigtig glad for vægten! Jeg går selv meget op i min vægt da jeg løber og træner en del og så er den meget ideel. Der er jo ikke nogen der siger at man SKAL have en bruger på internettet. Den har et flot design og den kan sagtens bruges som normal vægt til en normal familie. Hvis der er nogen spørgsmål er der en hjemmeside som kan hjælpe eller guide en igennem. Den er og bliver genial. Hvis jeg skal sætte en finger på det skal det være at den tager 10-20 sekunder om at veje færdigt. Desuden ser det lidt dumt ud at hjemmesiden er skrevet på vægten med almindeligt tape.

9 ud af 10

Da SjoveVarer.dk jo bedømmer på “5-stjerne skalaen” så har taget mig den frihed at oversætte Mikkels 9 ud af 10 til stjerner:

Er du blevet mere nysgerrig ..? Så se mere info om Wi-Fi badevægten her:

«
»

Ét svar til “Test af Wi-Fi badevægt fra Withings”

  1. kurt rasmussen Avatar
    kurt rasmussen

    der er mange sjove ting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *