Test af Bluetune-Pop højttaler

Bluetune-Pop højttaler

Posten kom i dag med en Bluetune-Pop bluetooth højttaler fra Skoop.dk til test. Det er en smart lille sag, der ikke fylder ret meget og fungerer helt trådløst. Diameteren på højttaleren er lige lidt over 8 cm og højden er under 5 cm. når den er slået samme og den bliver ca. 1 cm. højere når den er slået ud. Højttaleren hviler på 3 gummifødder og har kun ét stik, som er et USB stik. Det bruges til at lade højttaleren op og til at få lyd ind, hvis du vil bruge et jackstik i stedet for Bluetooth.

Du kan få højttaleren i 4 forskellige farver, så den passer til dine øvrige gadgets – du kan vælge mellem sort, hvid, blå og rød.

Emballagen er absolut også godkendt. Ofte oplever jeg, at producenten ikke gør noget ud af emballagen – og mange vil nok mene, at emballagen er ligegyldig, da den alligevel smides væk. Men hvis du er bare lidt ligesom jeg, så sætter du også pris på, at det hele er lidt lækkert. Det betyder noget for hele indtrykket af varen. Nogle der har været meget bevidste om dette er Apple, som så lang tid tilbage jeg kan huske, altid har haft de fedeste emballager. Bluetune-Pop kommer i en klar akrylkasse, hvor man kan se højttaleren og brugsanvisning og ledning til opladning er pænt gemt, så det ikke skæmmer indtrykket.

Opsætning / tilslutning af Bluetune-Pop

Der er slet ikke brug for en brugsanvisning, selvom der følger en med.

Når der er strøm på højttaleren, kan du tilslutte den til din smartphone (eller andet grej, der har Bluetooth). Tilslutningen er utrolig let, tænd for højttaleren (der er en tænd/sluk knap i bunden) og start bluetooth på din smartphone. Når telefonen lige har ledt lidt efter bluetooth enheder i nærheden, dukker der en enhed med navnet “Bluetune-pop” op under bluetooth enheder. Her på min iPhone klikker jeg blot “Tilslut” og når der så står “Tilsluttet”, ved jeg, at den er connected. Nu kan jeg afspille musik på højttaleren fra min smartphone, og i forhold til den lille størrelse på højttaleren, giver den faktisk en overraskende god lyd.

Bunden af Bluetune-Pop kan ved et let tryk udvides med ca. 1 cm. og giver dermed en mere fyldig lyd – du kan tydeligt høre forskel på, om den er klappet sammen eller udvidet. Lyden er markant bedre, når højttaleren lige får den ekstra højde med.

Hvad kan afspilles?

Det er ikke kun din musik fra iTunes, du kan afspille – jeg har afspillet musik fra Yousee musikapp og fra Netflix. Højttaleren er genial til Netflix, det gør filmoplevelsen noget bedre, når lyden lige får et løft.

Lyden fra min iPhone bliver gengivet på Bluetune-Pop, så når jeg skriver en SMS, kommer skrivemaskinelyden også ud af højttaleren.

Hvor kan man bruge Bluetune-Pop?

Du kan jo principilt bruge den overalt, da den er trådløs – der er dog nogle opgaver den løser bedre end andre. Som ekstra lyd til mobilen, når du er på farten, i haven, i køkkenet osv. fungerer den super fint. Skal du holde fest, kommer højttaleren dog til kort, da den ikke lige kan spille et festlokale op.

Fordele

  • Fylder ikke meget
  • Bedre lyd end din smartphone
  • Genopladeligt batteri
  • Fungerer helt trådløst
  • Kan afspille musik i op til 8 timer på én opladning

Ulemper

  • Mangler bund i bassen (hvilket er umuligt i sådan et lille kabinet)

Alt i alt lander Bluetune-Pop på 4 stjerner.

Du kan købe Bluetune-Pop her.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *