Telia vildleder deres iPhone 4 kunder

telia-vildleder-iphone-4-kunderMin frisør er også kommet med på iPhone 4 bølgen, og jeg spurgte hende, om hun også havde problemer med antennerne på telefonen – svaret var “Nej da, Apple har fikset det på de nye telefoner, nede i Telia butikken fortalte de, at det var ikke længere et problem”.

Jeg lånte så lige telefonen et øjeblik, og enten har mine hænder magiske kræfter eller også synger Telia lige en sang fra de varme lande, for at få solgt en telefon. Jeg synes, det er tyndt af Telias sælgere, at de bilder folk den slags ind. Skal du købe en ny iPhone 4, og sælgeren siger, at de problemer er løst, så er det hurtigt at tjekke: hold telefonen i venstre hånd som på billedet her:
iphone4-holdingNår jeg gør det med min telefon, så kan jeg se på displayet, at 2-3 streger forsvinder øverst i venstre hjørne, hvor signalstyrken vises (hold telefonen sådan i 10-15 sekunder).

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *