iPhone $499

[photopress:lm_altview_tn557lla.jpg,thumb,alignleft]iPhone forventes at blive dyr i Danmark – i USA koster den fra $499,- og med en bindingperiode på to år, kommer iPhone priser til at ligge på omkring DKR 11.000 jvf. Politikens artikel. Det forventes at iPhone rammer Danmark en gang til efteråret. Men det lader til det bliver en høj pris for en cool gadget – man kan få en fed flippermaskine til de penge … :o)

Vi kan håbe på, at prisen på en iPhone bliver mere human når den kommer til landet senere på året. Indtil da vil iPhone prisen nok forblive en gåde. Der går også rygter om, at Iphone vil binde sig til ét teleselskab og ikke som Sony Ericsson, Nokia og de andre producenter samarbejde med flere teleselskaber. Så du kommer måske til at tage stilling til om du også vil skifte teleselskab for at få fingrene i en iPhone – hvis den da bliver sim-låst.

«
»

3 svar til “iPhone $499”

 1. me Avatar
  me

  gaaaaaaaaaaaaaaal r de sindsyge 11.000kr!!!!
  ellers tak!

 2. f Avatar
  f

  Selve Iphonen koster jo ikke mere en 2500 DKR.- der ovrer, det er fordi man bliver bundet til et abonnement i 2 år, som koster op i mod 400 DKR.- om måneden.

 3. Maja Avatar
  Maja

  Ahaha…:P ALL WRONG! for det første er den pris fuldstændig SINDSSYG!:O jeg går i 8 klasse og jeg har en + 3 i min paralel klasse har den, og der er ingen af os der er rige OVERHOVDT!:p Jeg købte min i USA for 200 $ dvs. ca 1000 kr. og ellers fungere den bare som en normal mobil!, altså jeg tog bare mit gamle sim kort og puttede i! TADA… og så kørte jeg bare videre som med min gamle!:D såeh… 11.000 NO WAY DUDE..ahah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *