Ion Vinyl Archiver/USB Pladespiller DKK 1.299,-

[photopress:IonVinylArchiver.jpg,thumb,alignleft]Vinylpladen fik, gudskelov, aldrig dødsstødet fra cd’en og lever i bedste velgående.
Men pladespillerens problem er at den ikke er synderlig mobil, hvilket tidligere har betydet at en del af din farvorit musik har måtte blive hjemme når du er på farten. Sådan behøver det ikke at være længere.

Med Ion Vinyl Archiver kan du let overføre din vinylsamling direkte til computeren via USB og enten konverterer og overfører det til din mp3 afspiller eller brænde over på en cd-rom.

Pladespilleren tager både 33, 45 rpm og skulle der ligge 78’ere i din pladesamling er det også muligt at få dem overspillet via software support.

Med til pladespilleren får du Audacity’s optage og redigeringsprogram (både PC og Mac kompatibel), hvor med du kan redigere og rense uønskede “skrat” og “knas” væk, der måtte have sneget sig med i overspilningen fra vinlypladen.

BEMÆRK! USB Pladespilleren fås i flere, stort set identiske, modeller. Forskellen på Ion Vinyl Archiver, du læser om her, og de to andre modeller er at denne model ikke er udstyret med en pitch knap (som Numark modellen har) og ikke har muligheden for at kunne konverterer kassette bånd til mp3 (som både Numark og Ion/Numark modellerne kan).
Den fungerer altså kun til vinyl plader.

Og lige for god ordens skyld. Jo! Ion Vinyl Archiver fungerer også som en alm. pladespiller til dit stereo anlæg.

Støv cover er inkluderet.

Køb den hos Gadgets

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *