3Doodler pen – pris DKK 849,-

3Doodler er en fantastisk sjov opfindelse og er verdens første 3D-pen.

Med 3Ddoodler kan du tegne i 3D – umiddelbart kan det være svært at forestille sig, hvordan det kan lade sig gøre, da man jo normalt tegner i 2D (fladt på et stykke papir). Forestil dig, at du i stedet for kun at tegne PÅ papiret også kan få dine streger til gå op i luften … altså ægte 3D tegning med en pen. Det er præcis det, som 3Doodler kan – og du kommer til at elske den. Nu er er det vitterligt kun din fantasi der sætter grænserne – med 3Doodler kan du nu tegne Eifeltårnet, i alle 3 dimensioner! Du kan sammenligne 3Doodler lidt med en limpistol, den spytter smeltet plast ud, som hurtigt stiver og efterlader en plastistreg i luften.

3Doodler kan tegne med to typer materiale: ABS og PLA. Forskellen på de to typer er enkel: ABS er oliebaseret, stærkere og stivner hurtigere – det gør den lidt lettere at bruge, og du kommer hurtigt i gang med gode resultater. PLA er modstykket, der er lavet af stivelse og dermed også er biologisk nedbrydelig. Den stiver ikke så hurtigt som ABS varianten, og derfor har du længere tid til at få lagt din streg, som du gerne vil have den. Min anbefaling vil være at starte med ABS og så skifte til PLA efterhånden som du får mere styr på det. 3Doodler pennen kan skrive/tegne med både ABS og PLA, så du skal ikke fra starten vælge, hvad du vil bruge – du kan sagtens skifte undervejs. Startpakken indeholder 50 plaststave i enten ABS eller PLA, og så kan du købe en ekstra pakke, så du har bege dele fra starten (køber du begge dele samtidigt, så sparer du jo også lidt fragt).

Jamen, jeg har ikke ret meget fantasi, og ved ikke hvad jeg vil tegne med 3Doodler” siger du måske – ikke noget problem, du kan gratis downloade skabeloner, så du kan starte op med dem, og så stille og roligt begynde med dine egne motiver og design. Nu kan du udbygge dit Lego-setup med dine egne 3D designs eller lave den der prototype, på din helt geniale opfindelse. Du kan til og med reparere ting, der er lavet af plast.

3Doodler fakta

  • 3Doodler kan skrive/tegne med ABS og PLA plast
  • Den smelter plast, der hurtigt stivner
  • Skriv/tegn med 2 hastigheder: hurtig og langsom
  • Mål: 19 cm lang og dimater på 3 cm
  • 50 plaststave medfølger
  • 3Doodler bruger en strømforsyning (som selvfølgelig medføger)

Video af test af 3Doodler

Unboxing 3Doodler

Mere info

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *