2D-taske, rygsæk, skuldertaske, dokumentmappe – pris DKK 169,-

2D-taske

2D-taske, 2D-rygsæk, 2D-skuldertaske og 2D-dokumentmappe er det helt nyt shit. De ligner totalt en tegneserie og er supercool.

Efterhånden skal alt være 3D, nu hvor teknologien er blevet så billig, at vi alle kan købe 3D-printere (eller i hvert fald ønske os dem i julegave) – se blot 3Doodler pennen, som kan tegne i 3D. I rigtig lang tid har folk ønsket at gengive verden i 3D på fotografier, film, billeder, tegninger, malerier osv. Trenden er så småt ved at vende igen og rigtig mange steder ser man det såkaldte “flat-design” – så bare på mange nye hjemmesider, hvor det hotteste er flat-design, selv Apples iPhone har fået flat-design i deres iOS. Nu er flat-design kommet til den mere virkelige verden i form af 2D rygsække, 2D skuldertasker, 2D tasker og 2D dokumentmapper. De er praktiske samtidig med de ser voldsomt fede ud, og de skiller sig ud blandt den alt for kedelige mængde af Fjälräven og Salomon tasker.

Se mange flere billeder af de forskellige versioner og farver af 2D rygsække, 2D skuldertasker, 2D tasker og 2D dokumentmapper her:

Mere info

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *