Zombie Havenisser – pris DKK 149,-

Havenisser – vi kender dem jo godt, og enten elsker eller hader vi dem. Zombie havenisser er nyeste udvikling indenfor havenisser. Zombier og havenisser har jo traditionelt ikke noget med hinanden at gøre, og det er måske lige netop derfor, at disse zombie havenisser er blevet populære – i hvert fald hos dem, der ikke normalt vil have havenisser stående i haven.

Zombie havenisser giver helt nye muligheder for at lave nisselandskaber – det er pludselig helt andre historier, der kan fortælles i haverne rundt omkring op til jul.

“En lille nisse rejste … sig fra sin grav …”

Dette kunne være titlen på et havenisse setup i en forhave i en provinsby – det kunne også være titlen på en gyser/splatter film med havenisser. For den kreative med en filminstruktør gemt i maven, kan zombie havenissen spille hovedrollen i en stopmotionfilm, og hvordan en almindelige havenisse forvandler sig til en zoombie og langsomt men sikkert overtager en hel havenisse landby.

Stopmotion er et sjovt projekt, som kan lave i skolen eller sammen med venner. Det kan selvfølgelig også laves som et forældre børn projekt. Idéen er simpel: mange billeder sættes sammen til en lille film, For hvert billede flyttes zombie havenissen lige en lille smule og et nyt billede tages. Sådan fortsætter man, indtil man har lavet en lille film og fortalt sin historie om zombie havenissen (eller hvad ens lille stopmotionfilm skal handle om). Der er mange guides med gode tips og tricks til at lave sine egne stopmotion film – søg evt. på Google efter “stopmotion guide” eller “stopmotion tutorial”. Der kan du finde rigtig meget, som kan hjælpe dig godt i gang. Laver du en film med zombie havenisser, vil vi meget gerne se den – og også vise den her på siden 🙂

Her er lidt inspiration til at starte på – tilføj et par zombie havenisser og det er perfekt 🙂

Zombie havenisse facts

  • Mål stående zombie havenisse: 28,5 x 10 x 11,5 cm
  • Mål liggende zombie havenisse: 23 (L) x 14 (H) x 14 cm
  • Den liggende zombie havenisse har selvlysende øjne!
  • Mål: 28,5 x 10 x 11,5 cm
  • Materiale: Håndlavet keramik
  • Vandfast farve

 

zombie havenisse

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *