WiFi Digital Fotoramme 7″ DKK 2.199,-

[photopress:WiFi_fotoramme4.jpg,thumb,alignleft]e-Starling 2.0 WiFi Fotoramme er ikke bare en fantastisk måde at vise dine digitale billeder frem. Den er også en fænomenal ny måde at holde kontakt med familie og venner.

Det der gør denne fotoramme unik i forhold til andre digitalt fotorammer, der udelukkende er baseret på memorysticks, er at den også kan tilknyttes trådløse netværk og har sin egen e-mail addresse tilknyttet.
Det er den perfekte gave til dig selv eller alle andre, der betyder noget i dit liv. En gave der bliver ved med at give, uanset afstand.

Med en 100% net-baseret styring, tilslutter du e-Starling ramme til dit eget trådløse netværk derhjemme og den vil vise de billeder, der enten er kommet ind som mail eller er blevet uploaded i online billedearkiver.

Den helt store data og specifikations opremsning kan du se nærmere på forneden, men den helt enkle grund til hvorfor dette er den perfekte gave kommer her: Forestil dig f.eks at du er på den store jordomrejse (eller bare er i Jylland for den sags skyld 😉 og du gerne vil sende dit glade, hvide smil hjem til mor og far.
Du smider bare et billede afsted via mobil eller computer og fem minutter senere lyser dit ansigt op hjemme i fotorammen du gav mor og far til jul. Vi garanterer at dette vil give så mange bonuspoint ind på charmekontoen hos mor at du aldrig mere vil kunne gøre noget galt 😉

Når du har registreret din ramme på www.seeframe.com kan du tilslutte den til dit trådløse netværk.
Rammen understøtter WEP eller WPA kryptering og har TCP/IP opsætning, der igen understøtter DHCP og manuel IP (bare rolig dette betyder bare at rammen er ret let at tilslutte)

Når du har tilmeldt din fotoramme online vil den få tildelt sig egen mail addresse som du, dine venner og familie efterfølgende kan sende billeder til.
Det vil kun være muligt at sende til rammens mail addresse, hvis afsenderen er godkendt i dit mail kartotek.
Så bare rolig! din fotoramme vil ikke lige pludselig forsøge at sælge dig “mega-dick-viagra-grow-russian-love-piller” mellem billederne fra sidste børnefødselsdag.

Billeder der er mailet til dig vil e-Starling rammen selv hente ned via dit trådløse netværk og vil søge efter opdateringer hvert 5. min.
Er der nyt vil den automatisk hente det ned til rammen og vise det.

Bruger du online fotoarkiver som Flickr eller PhotoBucket vil din fotoramme også kunne tilsluttes disse og den vil, som ved mail funktionen, automatisk søge efter opdateringer og vise diasshows af alle dine billeder du har liggende online.

Nogle gange siger et billede mere end 1000 ord!

Køb den hos Gadgets

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *