Wibroe, Duckert & Partners

Wibroe, Duckert & Partners har i snart to år ladet deres kreative website styre af Google – “ja, men hvad har Wibroe, Duckert & Partners med sjovevarer.dk at gøre ..?!?” kan jeg næsten høre dig spørge.

Direkte har Wibroe, Duckert & Partners ikke rigtig noget at gøre med gadgets, men hvis man kunne bruge den kreativitet de har brugt på at lave et så anderledes website, til at lave gadgets med … se det kunne blive et stort hit. Wibroe, Duckert & Partners står jo bla. bag Viasat havenisserne, SAS reklame, Nykredit tænk nyt reklamerne, Turborgs “det er en OM’er” reklamer mm. Tænk hvis man kunne samle al den kreativitet fra Wibroe, Duckert & Partners til en tænkeboks for nye gadgets – det ville blive et stort hit :o)

Du kan se Wibroe, Duckert & Partners hjemmeside ved at klikke her.

Wibroe, Duckert & Partners – en opfordring!

Kære Wibroe, Duckert & Partners – kan I ikke i frokostpausen lade tankerne få frit spil i gadgetsverdenen og komme med idéer til utraditionelle gadgets? Verden har brug for dem og vi vil elske endnu flere gadgets :o)

På forhånd tak.

«
»

Ét svar til “Wibroe, Duckert & Partners”

  1. […] Læs mere om Wibroe, Duckert og Partners (reklamebureauet der skabte Viasat nisserne) her og mere om Wibroe, Duckert og Partners her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *