Waboba Extreme DKK 59,-

[photopress:wabobaextreme2.jpg,thumb,alignleft]Ligesom vaskepulver er der også konstant udvikling på sidste sommers største strand dille, nemlig Waboba Bolden. Og i bedste vaskepulver reklame stil er der nu kommet Waboba EXTREME. Med en ny type gummifyld er det lykkedes at få 30% mere “bounce” i denne i forvejen fantastiske bold.

Ligesom med den originale Waboba bold , så er den letteste måde, at have det sjovt med Waboba Extreme simpelthen, at kaste bolden frem og tilbage imellem hinanden ved al lade den hopper/smutter hen over vandoverfladen.

I kan også kaste den ligesom en baseball så den rammer vandet et par gange inden den gribes. Prøv også, at kaste den med skrue og grib den med den ene arm på ryggen. Efterhånden som I bliver bedre til det kan I selv finde på nye spændene anvendelsesmåder.

Stå i knæ-talje højt vand med 10-15 meter imellem jer når i starter med, at kaste til hinanden. Efter et stykke tid vil i blive bedre og afstanden i mellem jer bliver større og vinklen på kastet bliver som var I professionelle Wabobaspillere.

Bemærk! Hvis du vil have en god og langtlevende Wabobabold skal du ikke bruge den på hårde flader såsom jorden, asfalt og vægge.

Køb den hos Gadgets

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *