Sunny side æggeform – pris DKK 79,-

Æggeformen der giver dig et smil allerede fra morgenstunden. Start dagen med godt humør med en spejlæg formet som solen der kigger frem over skyerne. Nu bor vi i Danmark, og solen er desværre ikke den hyppigste gæst vi har på himlen, og vi ved jo alle, at humøret bare er bedre, når vi kan se solen på himlen. I mangel af bedre, kan du sidde og smile over solen på din tallerken hver morgen, når du bruger denne Sunny side æggeform.

Det er superlet at lave dit eget solskins-spejlæg: du slår blot ægget ud i formen – blommen skal selvfølgelig lande i hullet til solen, så flyder æggehviden automatisk ud og danner skyen, næsten som ved brug af magi (det er ikke helt magi, der anvendes, men blot ringen der holder solen/æggeblommen på plads, der ikke går helt ned til bunden, og dermed lader æggehviden flyde ud under solen/æggeblommen). Det tager ikke længere tid at lave et spejlæg, der får smilet frem, da stegetiden jo er den samme, og når man nu kan få et smil på læben fra morgenstunden, så er det let at få den bedste start på dagen, ikke?

For at lave den bedste sol med en flot hvid sky, anbefales det, at du ikke bruger de mindste æg, men finder nogle stor æg til æggeformen.

Sunny side æggeform fakta:

Mål: 13,5 x 10 cm – perfekt til et æg
Materiale: Silikone
Dybde: 2 cm

Mere info

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *