7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Test af Sleeptracker Pro – pris DKK 865,-

Sleeptracker ProFå en bedre morgen – sådan kunne overskriften til Sleeptracker Pro lyde. Jeg har nu i ca. 14 dage brugt Sleeptracker Pro, og det bliver jeg ved med. Sleeptracker Pro er et ur som kan registrere dine søvnmønstre, og dermed ved, hvornår det er mest optimalt at vække dig om morgenen. Du kan endda tilslutte det til din computer med det medfølgende USB stik, og så få vist dit søvnmønster i det medfølgende program (du skal bare huske at overføre data hver morgen, da uret ikke kan rumme mere end en nats søvnmønster – det fandt jeg ud af, da jeg efter 4 dages ferie uden computer ville overføre søvndata). Din søvn kører i bølger i løbet af natten – skiftende fra dyb søvn til let søvn, når du er midt i en let søvn er det meget lettere at vågne, end når du er i den dybe søvn. Det er denne lette søvn uret vækker dig under.

Det er meget sjovt at kunne se sine søvndata, men meget mere er der heller ikke i det. Det rigtig fede ved uret er, at kan vække med vibration, bip eller begge dele. Jeg bruger kun vibration, og det er meget mere behageligt end mit gamle vækkeur som med hysteriske bip fortalte mig, at det var tid til at stå op. De små vibrationer på håndleddet, som kommer på det optimale vågne-tidspunkt er en fed måde at vågne på.

“Jamen hvis jeg nu skal op kl. 7 om morgene, og det er uret der bestemmer hvornår jeg bliver vækket, hvordan kan jeg så være sikker på at komme op kl. 7 ..?” Det er let nok: du angiver et tidspunkt du gerne vil vågne på, og giver så også uret et tidsrum som den kan vække dig indenfor. Hvis det f.eks. er kl. 7, så kan du sige + – 20 minutter, uret har så 20 minutter, hvor det finder et godt tidspunkt at vække dig på. Hvis der ikke kommer et godt tidspunkt, så bliver du bare vækket kl. 7 alligevel.

Du kan købe uret her

OBS! Denne test er fra 2009, og der er kommet en ny og forbedret udgave af uret, prisen er steget en smule og den forbedrede udgave koster nu kr. 995,-