SegWorld er det nye sort ..!

segwayDu har nok set Adam fra Mythbusters køre rundt på en Segway og måske endda prøvet at køre på en i Danfoss Universe – uanset, har du det sikkert lige som jeg har det: jeg vil elske at have min egen Segway at køre rundt på. Jeg undersøgte så, hvad sådan en Segway koster, og det er på den forkerte side af 50.000,- og så var min drøm om at race rundt på en Segway punkteret :o(

Alternativet var Danfoss Universe, hvor man kunne køre rundt på deres udendørs bane (som helt ærligt er en smule fesen), og så håbe på, at det ikke bliver regnvejr. Jeg må ikke være den eneste, der har det sådan, for SegWorld er åbnet i Aarhus – SegWorld er intet mindre end verdens første indendørs Segway-park, og så i Aarhus ..! Det er sgu da den bedste Aarhus-historie jeg har hørt længe. SegWorld har 6.000 m2 hvor du kan køre rundt på Segways – det bedste er, at du kan holde øje med din tid via et ur, du får på armen. Og os der har bare et lille bitte konkurrence-gen kan sagtens se muligheden for at få håne-retten over vennerne, når de får baghjul :o)

Læs mere om SegWorld – verdens første segway park her.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *