Sæbepumpe der giver skum fra Cuispro i 4 farver

Flydende håndsæber løber alt for hurtigt tør – men sæbepumpen er et trick til at få den til at være meget længere. Det er billigere for dig, det er bedre for miljøet og så er sæbeskum bare sjovere end flydende sæbe. Og så virker sæbepumpen også med opvaskemiddel, som også har en tendens til at løbe tør for indhold alt for hurtigt.

Du fylder blot flydende sæbe i ca 25% af sæbepumpen og fylder de resterende 75% med vand. Når du så pumper sæbe op, så laver sæbepumpen på magisk vis blandingen om til skum – eller ok, det er nok ikke magi, men derimod et stykke snedig ingeniørkunst, der blander luft i sæbe/vand blandingen.

Når du kun skal fylde ca 25% af pumpen med sæbe og resten bare er vand, så skal man ikke være et matematisk geni for at regne ud, at denne sæbepumpe tjener sig selv ind rimelig hurtigt – og er der børn i husstanden, så går det nok endnu hurtigere 🙂 Når så sæbepumpen er tjent hjem, så er resten skattefri profit direkte ned i lommen på dig. Du bliver måske ikke millionær af det (afhængig af dit nuværende sæbeforbrug), men hvad der er sparet er tjent, og sæbepumpen her er lidt ligesom energisparepærer – hver for sig sparer de ikke så mange kroner, men den %-vise besparelse er stor, og når du så lægger alle de små ting sammen, så er det jo de mange bække små, der gør en stor å. Med andre ord er denne sæbepumpe en brik i det store “spar penge og ressourcer puslespil” som alle husstande allerede er i gang med eller snart går i gang med. Og det er en brik der kan leveres i 4 farver, så den passer ind i din øvrige indretning. Den har en smart sugekop, så den ikke vælter eller skøjter rundt på badeværelset eller på køkkenbordet.

Sæbepumpe facts

  • Giver blødt sæbeskum ved at blande vand, sæbe og luft
  • Indhold: ca. 390 ml
  • Højde: 21 cm
  • Fungerer både med sæbe og opvaskemiddel
  • Farver: græn, rød, pink og sort

Mere info

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *