Razorpit – slib dit barberblad DKK 149,-

Slib barberbladet med Razorpit og spar mange penge på barberblade. De fleste af os kender det godt: det sidste barberblad er slidt og vi skal have købt nogle nye. Prisen på barberbladene gør dog, at jeg selv ofte har tænkt, at kunne være fedt, hvis de kunne holde lidt længere, og det er lige præcis den tanke, som folkene bag Razorpit også har gjort sig. De har fundet ud af, at det ikke er bladene der bliver sløve – det er faktisk fordi der afsættes en masse skift på bladene under barbering, der gør af de føles sløve. Så i stedet for rent faktisk at slibe barberblade, så sliber man faktisk bare skidtet af. Og ja, så kan jo sige at du stadig sliber barberbladet, men det er ikke for at gøre dem skarpere men for at slibe skidtet af barberbladene. Under en barbering sætter der sig små rester af hud og hår – og sikkert også andet skidt, der gør at barberbladene hurtigere mister sin effekt, end hvis de havde været helt rene.

Slibning af barberblad er high tech stuff

Det lyder simpelt med sådan en barberbladskraber, men rent faktisk er det ret high tech (bare rolig – der skal ikke bruges batterier for at slibe dine barberblade), det der sliber barberbladene, er noget special-udviklet silikone som kaldes termoplastisk elastomer. Det lyder jo også sejere at fortælle om, at man bruger termoplastisk elastomer til at forlænge levetiden på barblade end at man sliber dem for at få længere levetid.

Mere info

Razorpit – sådan virker det

  1. Efter barbering putter du lidt af dit almindelige barberskum på Razorpit
  2. Læg skraberen mod Razorpit, pres forsigtigt og kør skraberen op langs hele overfladen på Razorpit (modsat den retning du normalt barberer dig i)
  3. Gentag 4-5 gange når du lige har barberet dig. Efter 4-5 gange slibning, skyller du blot dine barberblade og Razorpit under varmt vand

Se evt. videoen her på siden, hvor du kan se, hvordan det virker.

Razorpit fakta

  • Barberbladene holder sig skarpere og og du kan dermed forlænge levetiden på din barberblade på op til 90% – det giver op til 150 barberinger pr. barberblad!
  • Razorpit kan bruges med alle barberblade
  • Mål: 15,5 x 5,5 x 3,5 cm.
  • Forhindrer bakterievækst på dine barberblade og du får dermed en renere barbering, der er bedre for din hud.

Mere info

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *