OnePiece jumpsuit tilbud

onepiece tilbud
onepiece tilbud
OnePiece jumpsuit er sidste nye skrig og det de unge vil have. Jeg er nok ved at være gammel, for jeg kan ikke selv se at en OnePiece jumpsuite er så smart. Men det skal da ikke afholde mig fra lige at skrive lidt om den nye OnePiece dille. For en gammel mand som mig, ligner OnePiece jumpsuit jo bare et joggingsæt, som man har glemt at klippe over på midten. Så har jeg set at man kan lyne sin OnePiece jumpsuit helt op – og med helt op mener jeg, at man kan lukke den helt, så man ikke kan kigge ud … hvem i alverden har brug for at gemme sig i en OnePiece jumpsuit ..? Og hvis man virkelig har brug for at gemme sig, vil man så bruge en OnePiece ..? Jeg ville nok købe en camouflagedragt i stedet for en OnePiece – medmindre alle andre render rundt i OnePiece, og så kan man jo godt være heldig at man bliver helt anonym i sin OnePiece.

Noget helt andet er prisen på disse OnePiece jumpsuits – til de her priser ved jeg ikke helt om man kan kalde det et OnePiece tilbud, men det er åbenbart det, de koster, og jeg kan så konkludere, at de unge mennesker i dag har alt for mange penge :o)

Tilbud på OnePiece jumpsuit er kr. 899,75 – sig lige tilbud på OnePiece en gang til. I mine gammelmandsøjne er der ikke tale om billige OnePiece jumpsuits men derimod tale om noget ret dyrt nattøj :o)
De dyreste OnePiece jumpsuits ligger omkring 1500,- og så er vi helt ude i hampen efter min mening. Men igen, så er det godt, det ikke er mig, der skal gå i nattøj hele dagen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *