NeoCube test – vi tester NeoCube

neocube-testNeoCube testen

– af Aleksander Iversen

Aleksander er en af testpiloterne på SjoveVarer.dk – han blev udvalgt som testpilot i en konkurrence på SjoveVarers Facebookside. Aleksander har leget lidt med NeoCubes og skrevet lidt om hans oplevelser. Læs med her:

Nu har jeg haft Neocube kuglerne i tre dage og jeg kan hermed konkludere at de er både det mest irriterende og det sjoveste stykke ”legetøj” jeg nogensinde har haft i hænderne, de er simpelthen ikke til at lægge ned igen når man først er begyndt at rode rundt med dem, de er dybt frustrerende når man sidder og prøver at lave mønstre og forme, for når man synes det går allerbedst kommer man til at sætte noget forkert, og så er der oftest kun en vej frem og det er at starte forfra igen. Men til gengæld så er det fedt så snart en form lykkes, det er lige ved man ikke har lyst til at bryde den ned igen, men det kommer nu helt af sig selv for der skal jo prøves andre mønstre og forme.
Hvis man ikke er til alt det med at sidde og nulre med dem for at bygge ting så er de ganske fornuftige til afstressning. Jeg har personlig haft svært ved at lægge dem fra mig, og så snart jeg endelig har løsrevet mig er der ikke gået mange sekunder før de er i hænderne på den næste person, og så kan jeg garantere at du får svært ved at få dem tilbage. Uanset hvem jeg har vist dem til, har der være stor begejstring, de er alle pengene værd og jeg må da indrømme jeg har bestilt en pakke mere for at kunne lave større ting med dem. Hvis fantasien ikke er den bedste så er der videoer nok på Youtube til at give selv den mest kreative grå hår.

(Hvis man nu var lidt kvik så kunne man da også bilde kæresten ind at det er et af de der smarte magnetiske armbånd/halskæder som man selv sætter sammen som man vil)

Så uanset om man er til at bygge store og svære ting eller det bare er til afstressning så er de bestemt pengene værd.

Nu venter jeg bare spændt på hvornår den store Neocube Omega pakke kommer til Danmark for så skal der bygges i stor stil.

Er du også klar til at lade dig begejstre og frustrere? Så kan du se mere NeoCube her:

Her kan du se nogle billeder Aleksander har taget af NeoCube:
neocube-test2neocube-test3neocube-test4

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *