Mobiky Foldecykel DKK 5.999,-

[photopress:Mobiky1.jpg,thumb,alignleft]Swiiizzh, klik, klonk…og det, der før lignede en micro cykel, kun dværge fra et omrejsende cirkus ville være i stand til køre er nu en fuld funktionel cykel til alle størrelser og aldre. Mobiky Genius foldecyklen er mester for dette stunt og det er i en kvalitet og design der giver alle andre foldecykler baghjul. Mobiky’s geniale dobbelt kæde system gør at de små 12″ hjul vil rotere to gange for hver enkelt pedal rotation og derved drive cyklen fremad som kørte du på en alm. by cykel.
Ikke noget med at trampe i pedalerne, som om du sad i en Spinning klasse i dit lokale fitness center, for bare at holde en nogenlunde hastighed.

Cyklen er perfekt til det sejlende og campister.

Med et enkelt tryk og et hiv i håndtaget på midten af stellet, halverer du cyklens længde så den nemt kan manøvreres rundt i toget eller på gågaden. Tryk håndtaget ned igen og du er klar til at cykle igen.

Ved fuld sammenfoldning vippes pedalerne og styret ind så cyklen let kan smides i baggage rummet af en bil, campingvogn, båd, etc.

Støtteben, ringeklokke, reflekser, lygter og opbevaringstaske inkluderet.

Køb den hos Gadgets

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *