Kopholder til bilen – universel kr. 219,-

Kopholder til bil

Kopholder til din bil

Kopholder til bil er heldigvis ved at være standard i de fleste biler i dag. Jeg oplever dog ofte, at der ikke er plads nok til det, jeg gerne vil have med, og så ligger de ting og roder i dørlommen eller det lille rum, jeg har foran gearstangen. Men nu kan det hele (eller i hvert fald det meste) være i den universel kopholder til bilen. Den passer ned i min eksisterende kopholder og giver mig nu mulighed for at have en flaske vand, min kaffekop og min iPhone lige ved hånden. Når universalkoppen ikke er i brug, så dækker standardkopholderen for det lille rum bagved gearstangen, når jeg har en flaske vand stående i den. Og min mobiltelefon ligger typisk inde i det rum. Det er jo godt for trafiksikkerheden, men når jeg skal ud af bilen skal jeg have min vandflaske op for at få fat på telefonen. Det er ikke helt optimalt – det er meget lettere, med multikopholderen, hvor der er plads til det hele.

Det helt smarte er, at multikopholderen faktisk ligner et kameraobjektiv, når det er foldet sammen. Du kan nemlig nøjes med at folde de ekstra holdere ud, som du har brug for. Det gør, at det ser pænt ud, når du f.eks. kun har brug for 2 ekstra holdere. Der er god rigtig god plads til dine sager, hvis du folder den helt ud; hvad siger du til at have plads til en flaske og to krus, et par solbriller, din mobil, en kuglepen og nogle mønter ..? Ja, det er ret imponerende, men hvis vi skal være ærlige, så kommer det hurtigt til at ligne et juletræ, hvis du fylder det helt op – uanset, så er det en utrolig praktisk kopholder, som ikke er til at undvære, hvis man først har haft den med i bilen. Der er endda tænkt på, at der skal være hul til ledningen til din mobil, så du ikke løber tør for strøm, når du kører bil.

Hvad følger med kopholder til bil?

Der er faktisk ikke rigtig andet end kopholderen og kassen, som den leveres i – men det er også lige præcis det, du har brug for 🙂

Test og anmeldelser af kopholderen

Klik her for at se anmeldelser af kopholderen.

Køb den i dag og få 90 dages returret: Køb her

Hvem opfandt kopholderen?

Kopholderen blev opfundet i begyndelsen af 1980’erne af en mand ved navn Stephen J. Girsky. Han var ingeniør og arbejdede for General Motors, og han fik til opgave at finde en måde at forhindre, at drikkevarer blev spildt i biler. Efter et par prototyper fandt han frem til den kopholder, som vi kender i dag.

Hvilken bil var den første med en kopholder?

Den første bil med en kopholder var Oldsmobile Cutlass Supreme fra 1984. Det var den første bil, der havde en kopholder som standard. Kopholderen var placeret i midterkonsollen og kunne rumme to kopper.

Siden da er kopholdere blevet en standardfunktion i de fleste biler. De er nu placeret i midterkonsollen, dørene og endda på bagsiden af forsæderne. Nogle biler har endda opvarmede kopholdere, så dine drikkevarer kan holdes varme.

Kopholdere er blevet så populære, at de nu kan fås til næsten alle køretøjer. Du kan finde kopholdere til biler, lastbiler, SUV’er, både og endda flyvemaskiner.

Så næste gang du tager en slurk af din yndlingsdrik under kørslen, skal du huske at takke Stephen J. Girsky for at have opfundet kopholderen. Og tak Oldsmobile Cutlass Supreme fra 1984 for at være den første bil med en kopholder.

Et praktisk stykke tilbehør til din bil

En kopholder til bilen er et vigtigt tilbehør til enhver bil. Det er en praktisk måde at opbevare dine drikkevarer og andre ting sikkert og inden for rækkevidde, mens du kører. Uanset om du pendler, tager på udflugt eller bare kan lide at holde orden i bilen, er en kopholder et must-have.

Så hvad bruger du en kopholder til bilen til? Den mest indlysende anvendelse er at holde dine drikkevarer. Uanset om du nipper til en kop kaffe, en dåse sodavand eller en flaske vand, vil en kopholder i bilen holde din drik sikkert og inden for rækkevidde. Den hjælper også med at holde bilens interiør rent og fri for spild.

Men en kopholder til bilen kan bruges til mere end bare drikkevarer. Den kan også bruges til at opbevare småting som f.eks. din telefon, nøgler, solbriller og andre ting, som du har brug for at have lige ved hånden. Dette er især nyttigt, hvis du er på en lang biltur og har brug for at holde dine ting organiseret og inden for rækkevidde.

Endelig kan en kopholder i bilen også bruges til at opbevare snacks. Uanset om du er på en lang køretur eller bare har brug for en hurtig snack, kan en kopholder i bilen hjælpe dig med at holde dine snacks sikkert og inden for rækkevidde.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *