Klovn – sæson 4 – sidste chance DKK 179,95

[photopress:KLOVN_SEASON_4_Sidste_Chanc.jpg,thumb,alignleft]I denne sæson bevæger Frank og Casper sig uden for storbyen. De tager på eventyr på landet, og man vil sågar opleve dem i de svenske skove sammen med Lars Hjorthøj. Ligeledes kommer vi tættere på Danmark i de nye afsnit, hvor Franks og Caspers venskab giver nyt liv til de danske kendetegn; Bornholm, Dannebrog, Storken, Sankt Hans og den danske studentervogn. Selvom Frank og Casper ikke er helt unge længere, ser de ingen grund til ikke at nyde ungdommens liv og pigernes ynde længere. Det fører os ud på tvivlsomme afveje, og der opstår situationer, som er svære at overskue for Casper og Frank.

Mia, der med sit tålmodige væsen, har stået last og brast ved Franks side, begynder at vise nye sider af sig selv. Mange har undret sig over Frank og Mia’s forhold, men som bekendt er der mange sider af sandheden, og denne sæson viser os, at det ikke kun er mændene, der har dårlige sider.

Som tidligere i Klovn løfter også denne sæson sløret for de kendtes virkelige verden. Og nogle af dem, vi kommer til at møde som dem selv, er Jimmy Jørgensen, Michael Meyerheim og Michael Laudrup!

Indeholder alle afsnit fra sæson 4

Køb den hos Gucca

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *