Idiotkundskab quiz spil – pris DKK 169,-

Idiotkundskab er et helt nyt dansk quiz-spil, hvor det handler om paratviden. Ikke den kedelige slags, som du finder i Trivial Pursuit og lignende andre brætspil, men derimod sjove og skæve fakta, der ikke kræver, at du hørte efter i skolen, og terpede alle de historiske fakta. Det er sjove spørgsmål som f.eks. “Hvor langt er maden transporteret gennem kroppen fra det øjeblik du spiser den, og til den kommer ud som afføring?”, “Hvad kaldte man i 1890’erne de personer, som man i dag kalder for ‘dengse’ og ‘laps’?” eller “Hvorfor skriver man Franklin D. Roosevelt og John F. Kennedy med punktum efter initialerne, når Harry S Truman skrives uden punktum?”. Idiotkundskab er perfekt til jer som er kørt træt i Trivial Pursuit, og har en masse paratviden på lager, som I hidtil troede var ubrugelig 🙂

Idiotkundskab quiz-spil fakta

 • Over 400 spørgsmål
 • Sprog: dansk
 • Leveres i en æske med instruktioner
 • Æskens mål: 14 x 14 cm

Mere info

«
»

2 svar til “Idiotkundskab quiz spil – pris DKK 169,-”

 1. Gunnar Kristiansen Avatar
  Gunnar Kristiansen

  Fint nok med jeres affiliate-side her, men med netop dette produkt bliver jeg sendt over til Cool-stuff, hvor varen dels er udsolgt, men også 40 kroner dyrere.

  Hvor køber jeg dette spil til 169 kr som annonceret?

  Mvh
  Gunnar Kristiansen

  1. Thomas Bang Petersen Avatar
   Thomas Bang Petersen

   Hej Gunnar

   Tak for din pris-opdatering. Som vi skriver på siden “Om os”, er vi en reklamefinansieret side, der bare samler sjove gadgets fra webshops – priserne vi skriver, er de aktuelle priser fra den dag, det bliver skrevet. Vælger webshoppen at hæve prisen, kan man opleve det samme som dig; at prisen ikke passer i forhold til sjovevarer.dk. Det er da også derfor, vi skriver “Vi tager forbehold for fejl og ændringer i priser.”

   Du får mange tak for at gøre os opmærksom på, at prisen har ændret sig – den er selvfølgelig opdateret nu. Finder du flere priser, der er ændret, er du altid velkommen til at skrive en kommentar.

   Jeg kan ikke fortælle dig, om du kan købe spillet til kr. 169,- nogen steder.

   MVH

   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *