Fotografit og Sola Video 1200

Sola Video 1200

Jeg er blevet den lykkelige ejer af de fedeste undervandslygter – Sola Video 1200. Det er nogle supersmå lygter til undervandsfoto/-video, som har et utroligt stort lysudbytte på 1200 lumen. Sola Video 1200 fylder ikke meget: 56 x 104 mm. og de vejer kun 254 gram pr. stk. Modellen jeg har har to funktioner: flood og spot – dermed kan jeg bruge den som fotolys i flood tilstand, hvor lyset spredes i en vinkel på 60 grader. Video Sola 1200 er den mindste model i video serien, hvor der også findes en Sola Video 2000 og en Sola Video 4000. Jeg håber Sola Video 1200 er nok til mit brug, da det for alvor bliver dyrt, hvis man skal op i en Sola Video 2000 med både flood og spot funktion – for slet ikke at snakke om Sola Video 4000 …

Jeg skal bruge mine til et kompaktkamera – hovedsagligt til foto. Endnu har jeg ikke været i vandet med dem, men håber at få et par dyk her i foråret, hvor jeg kan teste dem ordentligt.

For at kunne bruge dem med et undervandskamera, så skal man have en skinne og et par arme – kameraet monteres på skinnen og armene monteres også på skinnen med lamperne for enden af hver sin arm. Jeg købte min skinne hos Fotografit, hvor jeg fik en fantastisk service, Lars der har Fotografit ved hvad han snakker om, og kan rådgive ud fra hans gode erfaring med undervandsfoto. Det fedeste var faktisk, at han ikke – som mange sælgere ellers har en tendens til – forsøgte at prakke mig mere på, end jeg havde brug for. Jeg kan varmt anbefale ham.

Herunder kan du se Lars fortælle lidt om de forskellige Sola Video modeller:

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *