Eternity II – vind 2mio$ for DKK 249,-

[photopress:Eternity2.jpg,thumb,alignleft]En evighed er lang tid. To evigheder er dobbelt så lang tid! Og evigheder er nok hvad du kommer til at tilbringe med Eternity II. Det er nemlig et vanvittigt svært puslespil.

Men med en gevinst på 2.000.000 US.$ (jo! du læste rigtigt) som gulerod samt verdensberømmelsen for at have løst puslespillet er det sjovere end at udfylde en lottokupon, og gevinsten er ikke at kimse af (hvordan man så end kimser …).

Reglerne er i sig selv ret simple.
Placer startbrikken med nummer 139 som vist på spilleplader og fyld derefter de resterende 255 kvadratiske på pladen. Er der et gråt felt på brikken er det en kantbrik men ellers er der ingen hjælp.
Slut resultatet skal være at alle 256 brikker er placeret så farver og symboler matcher de tilstødende kanter på nabobrikkerne.

Når du har gjort dette, udfylder du en kopi af tilmeldingsblanketten eller download fra www.EternityII.com.
I hver celle på blanketten skriver og du tallet fra bagsiden af brikken, du lagde i den tilsvarende celle på pladen og understreger det.

Tomy UK Ltd. Betaler USD 2 millioner eller tilsvarende beløb i den gældende valuta til indsenderen af den første gyldige tilmelding med 480 matchede kanter, der modtages inden middag GMT den 31. december 2010 (eller en senere dato efter Tomys skøn, hvis der ikke er fundet nogen vinder endnu) med alle 256 Eternity II puslebrikker arrangeret som en 16 x 16 kvadrat, hvor startbrikken er placeret som vist på pladen, alle de grå kanter danner en ramme, og alle farver og symboler på hver kant af hver brik er identisk med dem på den tilstødende kant på nabobrikken.

Køb det hos Gadgets – og hvis du vinder, så fortjener SjoveVarer vel en lille del – bare 10% – af dine gevinst for at lede dig på sporet af millionerne ..? :o)

Du kan prøve spillet online her, for at se om det er noget for dig.

«
»

Ét svar til “Eternity II – vind 2mio$ for DKK 249,-”

  1. Andreas !! Avatar
    Andreas !!

    Har prøvet demoeen og klareede det på 59 sekunder ! 😀 .. Demoen er let , men glæder mig til at se om jeg får Selve Eternity II i julegave, ellers køber jeg det helt sikkert imellem jul og nytår 😀 .. Det er skide sjovt ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *