Test af Cyber Clean – pris DKK 49,-

cyberclean2Da jeg først åbnede bøtten med Cyber Clean, var første tanke “det er jo ligesom Slime man kunne købe i Fætter BR i gamle dage”, så det første stykke tid gik med at lege lidt med det :o)

Men det skal jo testes for det som det markedsføres som – nemlig rengøring på den smart måde. Første gang jeg prøvede det var på kærestens mobiltelefon (min iPhone har jo ikke mange steder, hvor snavs kan sætte sig :o) og det var jeg ikke imponeret af. Efter lidt forsøg med det, fandt jeg ud af, at det skal moses godt ned på det, som skal renses. Det er som om skidtet skal trykkes godt fast mod Cyber Clean for at det hænger ved. Men når man så presser det godt ned og nulrer lidt med det, så er det faktisk ganske effektivt. Det kommer ind steder, hvor en alm. klud eller vatpind har svært ved at nå – og så er det meget hurtigere og lettere end at sidde med klude og vatpinde.

Det siges, at Cyber Clean skifter farve, når det er fyldt med snavs og ikke kan absorbere mere. Så meget har jeg ikke gjort rent med det endnu, men jeg er spændt på om det at skifte farve bare er at det blive møgbeskidt af alt det snavs man har nulret ind i klumpen.

Læs mere om det her

«
»

3 svar til “Test af Cyber Clean – pris DKK 49,-”

 1. Emil Avatar
  Emil

  Har læst at den bliver helt grå af snavset der ligger i den (:

 2. Kim Iversen Avatar
  Kim Iversen

  Hejsa
  I skriver jeg kan få et gavekort til magasin
  men sender i det til mig, der stå osse at jeg kan bruge 100,00 kr her men det virker ikke. Hvad vil i gøre ved det.
  Mvh Kim

 3. thomas Avatar
  thomas

  Hej Kim

  Jeg ved ikke, hvor du har læst det med magasin på SjoveVarer.dk – er det på en anden side du har læst det, så er det der, du bør henvende dig.

  Jeg mindes ikke at have skrevet noget om et gavekort til Magasin, og en hurtig søgning bekræfter mig også i dette.

  MVH

  Thomas
  SjoveVarer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *