Poo Curling Spil

129,00 kr.
Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. Ram toilettet og vind med et plump! … læs mere her

Er Poo Curling Spil på lager?

Annonce
Køb Poo Curling Spil

Beskrivelse

Poo Curling Spil F.A.Q.

Hvad koster Poo Curling Spil?

Du kan købe Poo Curling Spil for DKK 119.00

Hvor lang returret er der?

Du får hele 90 dages returret, når du har købt varen.

Hvor lang er leveringstiden?

Normalt leveres deres inden for 1-2 hverdage.

Poo Curling Spil er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Poo Curling Spil kan sprede glæde hos alle modtagere. Gadgets kategorien er næsten altid garanti for et smil på læben. CoolStuff.dk er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Poo Curling Spil kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, skuffer du i hvert fald ikke nogen, hvis gaven bliver Poo Curling Spil, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. For at skære det ud i pap: Poo Curling Spil kan du ikke gå galt i byen med som receptionsgave. Gadgets er en kategori, som nogle vil mene er useriøst, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der ikke vil risikere at bruge gadgets som gaver. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, da mange gavemodtagere har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Poo Curling Spil kan findes i kategorien Gadgets fra mærket i onlinebutikken CoolStuff.dk. Og generelt er et meget populært brand i øjeblikket, specielt i Danmark. Der er nogle gange tilbud på Poo Curling Spil, og køber ofte hos CoolStuff.dk. Det kommer nok ikke bag på nogen at, gode gaver giver glade modtagere. Vælger du at give Poo Curling Spil som gave, kan du godt regne med, at du bliver inviteret næste gang også.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Poo Curling Spil online

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poo Curling Spil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 17595
Category: , ,

Poo Curling Spil – Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. Ram toilettet og vind med et plump!