Wally and Whiz Vingummi

(107 customer reviews)
69,00 kr.
Forkæl slikelskeren og byd på gourmet-vingummi fra danske Wally and Whiz! Vingummien er vegansk og sælges i flotte gavepakker. Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer af frugt, bær og lakrids. … læs mere her

Er Wally and Whiz Vingummi på lager?

Annonce
Køb Wally and Whiz Vingummi

Beskrivelse

Wally and Whiz Vingummi F.A.Q.

Hvad koster Wally and Whiz Vingummi?

Du kan købe Wally and Whiz Vingummi for DKK 59.00

Hvor lang returret er der?

Du får hele 90 dages returret, når du har købt varen.

Hvor lang er leveringstiden?

Normalt leveres deres inden for 1-2 hverdage.

Wally and Whiz Vingummi er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Wally and Whiz Vingummi er den populære gave til næsten alle anledninger. Gadgets kategorien er næsten altid garanti for et smil på læben. CoolStuff.dk kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Wally and Whiz Vingummi er med 90 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Wally and Whiz Vingummi, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Skåret ind til benet: Wally and Whiz Vingummi kan sagtens gives som fødselsdagsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være derfor, at nogle, der ikke vil risikere at bruge gadgets som gaver. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, da mange gavemodtagere kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Wally and Whiz Vingummi er populært i kategorien Gadgets som er lavet af Wally and Whiz i webshoppen CoolStuff.dk. For forbrugerne er Wally and Whiz et super populært mærke i øjeblikket, specielt i Danmark. Ofte leder man efter den billigste Wally and Whiz Vingummi, og ender ret tit hos CoolStuff.dk. Det er ikke altid man husker at, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Vælger du at give Wally and Whiz Vingummi i gave, er du ret sikker på, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Wally and Whiz Vingummi online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

107 reviews for Wally and Whiz Vingummi

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wally and Whiz Vingummi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 19596
Category: ,

Wally and Whiz Vingummi – Forkæl slikelskeren og byd på gourmet-vingummi fra danske Wally and Whiz! Vingummien er vegansk og sælges i flotte gavepakker. Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer af frugt, bær og lakrids.